Kleding

De beste winterjassen voor het Nederlandse weer

In Nederland wil het weer nog weleens onvoorspelbaar zijn zoals je waarschijnlijk wel weet. Het ene moment is het ijskoud en het andere moment sta je te zweten, en dan weet je ook nog eens nooit wanneer het gaat regenen. Om de Nederlandse winter door te komen heb je dus een jas nodig die dit allemaal aankan, en wij hebben enkele opties voor je.

 

De parka met bont

Een parka met bont is een erg veelzijdige jas, hij houdt je goed warm wanneer het vriest. En met de bontkraag aan de must blijft ook je hoofd warm, maar de bontkraag kun je er ook van af halen waardoor hij iets minder warm is voor de warmere dagen. Bovendien is de parka met bont deels van een waterafstotend stofje gemaakt. Hierdoor kun je hem ook in de regen prima dragen en heb je de muts om je hooft droog te houden.

 

De gewatteerde jas

Een gewatteerde jas houdt je goed warm bij kouder weer, maar hij zal je niet laten zweten wanneer het ietsjes warmer is. Hierdoor is deze jas de hele winter ideaal om te dragen. Hij is waterafstotend waardoor je hem ook in de regen kunt dragen, alleen zit er niet altijd een capuchon bij.

 

De trenchcoat

Wanneer het vriest is deze jas misschien niet warm genoeg, maar het is de ideale jas voor de iets warmere dagen van de winter. Ook kan hij goed tegen regen en hoef je er niet bang voor te zijn dat je deze jas ruïneert. Alleen heb je ook hier het probleem met een gebrek aan een capuchon, al kan een aparte muts dit probleem snel oplossen. Het makkelijke aan de trenchcoat is bovendien dat hij overal bijpast en er erg stijlvol uitziet.

 

Deze drie winterjassen zijn ideaal voor de Nederlandse winters, zowel met de parka met bont, de gewatteerde jas als met de trenchcoat kom je de Nederlandse winter (maar ook in Limburg) door zonder het koud of warm te hebben. En ook voor de regen hoef je met deze jassen niet bang te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader