Financieel & GeldGratis & KortingOverige

Gratis veilingen online

Gratis veilingen online, meldt je gratis aan!

Gratis veilingen online zijn er in veel verschillende vormen. Lang niet elke veilingsite is even helder en transparant over de manier waarop kavels geveild worden. Bovendien zijn ook lang niet alle online veilingen duidelijk over de kosten die je als bieder betaalt. Reden genoeg voor Centjesveiling om gratis veilingen online een heel ander gezicht te geven. Op deze wijze wordt bieden weer leuk en spannend en valt er inderdaad weer een hoop voordeel te behalen.

Mee bieden op een kavel? Registreer vandaag nog!

Om mee te kunnen bieden op Centjesveiling is het noodzakelijk dat je je registreert. Dit registreren kost je natuurlijk helemaal niets, dat moge duidelijk zijn. Heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kan spel direct beginnen. Bij verschillende andere gratis veilingen online kun je niet direct meebieden. Je moet vaak een aantal stappen doorlopen voordat je je eindelijk kunt mengen in de strijd om een interessante kavel. Wij hebben er alles aan gedaan om het registratieproces zo kort en eenvoudig mogelijk te houden. Je wilt namelijk maar één ding en dat is zo snel mogelijk meebieden. Het kan immers maar zo zijn dat je te laat bent en dan gaat er een mooie kavel aan je neus voorbij. Dit kan ons inziens uiteraard nooit de bedoeling zijn.

Gratis veilingen online, we spelen het spel zoals het hoort!

Je kent vast die online veilingen wel die zogenaamde biedrobots toestaan. Je kunt vraagtekens zetten bij hoe eerlijk dit is ten opzichte van de mensen die geen gebruik maken van biedrobots. Centjesveiling biedt elke kavel op twee manieren ter veiling aan. Eén waarbij het bieden door middel van biedrobots wel is toegestaan en eentje waarbij dit niet is toegestaan. Op deze manier geven we iedereen gelijke kansen en geven we iedereen de mogelijkheid om het spel van bieden te spelen zoals ze het graag willen spelen.

Hier voegen we nog aan toe dat we ons houden aan de overige regels van het spel dat gratis veilingen online nu eenmaal is. Eén van deze overige regels is dat we geen extra tijd toevoegen aan de looptijd van een kavel wanneer deze de eindtijd bereikt heeft. Zo kun je dus niet overboden worden, terwijl je al dacht de kavel in de wacht gesleept te hebben. De statusbalk op onze veilingsite geeft precies aan hoever je af bent van het winnen van de kavel.

Ook meebieden op de meest transparante gratis veilingen online website die er is? Registreer je vandaag nog……gratis natuurlijk!

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Close
Back to top button
ajax-loader