Cadeaus & Gadgets

Duurzaam cadeau geven

In de tijd van nu kiezen steeds meer bedrijven voor een duurzaam cadeau geven. Want eerlijk is eerlijk milieubewust bezig zijn, is helemaal hip en trendy op het moment. Daarom proberen veel bedrijven zich eraan te wagen in bijvoorbeeld: de vorm van een heus: relatiegeschenk. Het kan je eigenonderneming namelijk in een positief daglicht zetten, ten opzichte van andere bedrijven. 

Waardoor die ene potentiële klant misschien wel voor jouw onderneming kiest. Maar wat voor cadeau kun je geven? Of zijn er zaken waar je rekening mee dient te houden? En waarom geven we eigenlijk cadeaus aan elkaar?

In deze blog gaan wij je helemaal inwijden over het geven van een duurzaam cadeau.

Hieronder lees je er meer over:

Duurzaam cadeau geven? Hierom geven we cadeaus

Voordat we je meer gaan vertellen, over een duurzaam cadeau geven, is het eerst belangrijk om te weten waarom mensen eigenlijk elkaar iets geven. Want wist je dat? Hier een groot stuk psychologie achter schuilt? Dat is namelijk het begrip van wederkerigheid. En dat is zeker in de zakelijke wereld erg interessant te noemen, want op het moment dat jij bijvoorbeeld: een duurzaam cadeau geven gaat. Dan wil een andere partij, wellicht sneller iets voor jou terug doen. Heb je ooit eens hulp nodig met een project? Of wat anders? Dan sta je hierdoor al automatisch 1-0 voor, ten opzichte van een andere organisatie.

Daarnaast, is het een middel, dat kan worden ingezet om banden weer te verbeteren, of juist weer opnieuw aan te halen. Zo kan een oude-klant weer een bestaande klant los van het feit, dat je altijd nieuwe-klanten aan je bedrijf wilt blijven koppelen. 

Oftewel, het geven van groene bedankjes, is nog helemaal zó heel erg gek nog niet. 

Duurzaam cadeau geven? Kies eens voor deze opties!

Wanneer je een duurzaam cadeau geven wilt, is het belangrijk om te weten welke opties je o.a. hebt. Kies eens voor een gepersonaliseerd groen emmertje. Deze emmer wordt gevuld met bloemzaden naar keuze en wordt daarnaast ook geleverd met een zaaitablet, wat het uit laten komen van de bloemen makkelijker maakt. Uiteraard heb je hierin veel mogelijkheden om te personaliseren. Kies voor je eigenlogo en bijvoorbeeld: een tekst naar keuze. Wil je een klant bedanken voor de samenwerking van afgelopen tijd? Of wil je ze het beste wensen voor aankomend jaar?

Het kan allemaal, dus wat je ook wilt en prefereert. Kies eens voor een duurzaam cadeau.

Succes met het vinden van een geschikt bedankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader