AlgemeenOverige

Ik ga trouwen

Jullie hebben besloten te gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Jullie trouwdag zal een hoogtepunt zijn in jullie leven, en zal dus tot in de puntjes moeten gaan worden geregeld. Hopelijk hebben jullie een ceremoniemeester ingeschakeld die de meeste zaken voor jullie gaat regelen. Toch zijn er een aantal zaken die jullie zelf dienen te regelen. Denk bijvoorbeeld aan de locatie waar jullie willen trouwen, of wie er gaat worden uitgenodigd om bij de huwelijksvoltrekking aanwezig te zijn, om maar een paar voorbeelden te noemen. Ook ontzettend belangrijk is om als aanstaand bruidspaar een trouwfotograaf te kiezen die jullie huwelijksdag gaat vereeuwigen.

 

Een trouwfotograaf kiezen

Een trouwfotograaf kiezen die bij jullie past, en aan al jullie eisen kan voldoen is geen sinecure. Stel, je zoekt bijvoorbeeld een trouwfotograaf in Den Haag, of je zoekt een trouwfotograaf in Rotterdam, het maakt eigenlijk niet uit waar. Waar moet jullie ideale fotograaf nu zoal aan voldoen, en waar moet je zoal op letten?

  • Een trouwfotograaf moet zijn of haar vak verstaan, het liefst jarenlang ervaring hebben.
  • Zijn ervaring dient te blijken uit zijn portfolio. Tegenwoordig is het portfolio meestal terug te kijken op de website van de betreffende fotograaf.
  • Kies voor een fotograaf die met jullie meedenkt, en die ook bereid is om ruim voor de trouwdatum een afspraak met jullie te maken, om alles met jullie door te spreken, wat zijn de wensen, wat is de locatie, krijg ik achteraf een fotoboek, of een DVD met daarop alle foto’s in hoge resolutie.
  • Maak van te voren een prijsafspraak, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
  • Ga voor een trouwfotograaf die bekend is met de trouwlocatie die je hebt uitgekozen, zodat hij voor jullie de mooiste, meest romantische plekjes kan uitzoeken.
  • Een ideale trouwfotograaf zal zoveel mogelijk op de achtergrond blijven, en jullie ook niet aan de lopende band komen lastigvallen met verzoekjes om te poseren. Een prima fotograaf zal zoveel mogelijk onzichtbaar blijven.
  • Zoek een trouwfotograaf die niet alleen de standaard trouwfoto’s maakt, maar ook originele foto’s die opvallen, spontaan zijn, en die emoties laten zien. Met andere woorden, het moet een perfecte trouwreportage worden!

 

Ik ga trouwen, heb je nog meer tips voor wat betreft de trouwfotograaf?

Wanneer jullie tijdens het kennismakingsgesprek merken dat er geen klik ontstaat tussen jullie en de fotograaf, laat dat ook direct weten. Ga niet in zee met een fotograaf die niet aan al jullie eisen kan voldoen, of waarvan je het gevoel hebt dat hij niet op 1 lijn zit met jullie, daar krijg je later alleen maar spijt van. En dat kun je je niet veroorloven, omdat jullie huwelijksdag een eenmalig gebeuren is, en die dag moet helemaal perfect verlopen.

 

Ik ga trouwen Trouwreportage kopie

 

Tot slot

Ik wens jullie heel veel succes met het zoeken naar de trouwfotograaf die bij jullie past. Of jullie nu trouwfotograaf zoeken in Den Haag, of Rotterdam, of Maastricht, of waar dan ook, er is er altijd een die voldoet aan jullie eisen. Denk er niet te makkelijk over, en maak jullie wensen duidelijk kenbaar. Maak een onvergetelijke dag van jullie trouwdag, alvast van harte gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader