Eten & DrinkenKoken & DinerenZakelijk

Een kerstpakket overheid kiezen

Een kerstpakket overheid kiezen

Bij de overheid worden natuurlijk ook elk jaar kerstpakketten of relatiegeschenken kerst uitgedeeld. Na een paar jaar wordt het steeds moeilijker om iets te vinden, je wilt niet elk jaar hetzelfde geven en moet met originele kerstpakketten komen. Om je een beetje op weg te helpen hebben we enkele kerstpakket ideeën op een rijtje gezet, misschien vind je er nog wat tussen wat perfect past bij jouw werknemers of relaties.

Zelf een kerstpakket samenstellen

Een optie om hele unieke en persoonlijke kerstpakketten te geven is door ze zelf samen te stellen. Dit kost natuurlijk wat extra moeite maar het kan ook een hele leuke taak zijn en een goede manier om jouw werknemers wat beter te leren kennen. Misschien houdt de een wel van een flesje wijn terwijl de ander verzot is op chocolade, zo kan je ieder wat ze zelf willen geven.

Kerstpakket voor een cocktailfeestje

Houden ze op jouw werk wel van een drankje? Dan kan een kerstpakket voor een cocktailfeestje een leuk alternatief zijn voor de fles wijn. De fles wijn kennen we ondertussen wel, maar een luxe kerstpakket met alle benodigdheden voor een cocktailfeestje is toch net wat anders. Denk hierbij aan een cocktail, hapjes en natuurlijk mooie cocktailglazen, bovendien is het een mooi excuus om met het werk een cocktailfeestje te geven.
En voor de werknemers die liever niet drinken is er altijd nog de mocktail versie om mee te genieten van het feestje maar dan zonder de alcohol.

 

kerstpakket overheid

 

Kerstpakket Aziatisch eten

Ook het kerstpakket met hapjes hebben we al vaak genoeg voorbij zien komen, maar een kerstpakket met allemaal Aziatische hapjes en zelfs een kookboek is toch net andere koek. Als je genoeg werknemers of relaties hebt die wel van een lekkere wok houden dan is dit het ideale kerstpakket voor jou.

Kerstpakket met woondecoratie

Als je geen eten of drinken wilt geven dan is de winter ook de ideale tijd om wat leuke woondecoratie te geven. Zo kun je denken aan het geven van een dekentje voor op de bank of wat nieuwe kaarsen. Bijna iedereen wil het huis wat gezelliger maken tijdens kerstmis en jij kunt met jouw luxe kerstpakketten hier goed bij helpen.

Kerstpakket met thee

Een ander fijn drankje in de winter wat geen alcohol bevat is thee en wat is er nou lekkerder op een koude winter dag dan een warm kopje thee. Bovendien houdt iedereen van thee en kun je met thee heel erg variëren in de smaken, hierdoor eindig je met een vrij uitgebreid pakket. Je zou zelfs verschillende werknemers verschillende smaken kunnen geven, zodat iedereen de thee krijgt die hij of zij het allerlekkerst vind.

Tips voor kerstpakketten samenstellen

Als je op zoek bent naar originele kerstpakketten, ook voor mensen in Limburg, dan is het een goed idee om al vroeg te bestellen, veel bedrijven bestellen hun kerstpakketten namelijk al in Juli. Wanneer je te laat bestelt dan heb je waarschijnlijk een stuk minder keus dan wanneer je op tijd bestelt. Vooral als je originele kerstpakketten wilt halen dan is dit de tijd dat je al moet bestellen.

Een andere tip is dat je het ook gewoon kunt vragen aan jouw collega’s, misschien wil je dat het een verassing blijft maar ze mogen jou best wat ideeën geven. Zo weet je in ieder geval dat iedereen blij is met het kerstpakket wat hij of zij krijgt

Een laatste tip is om het uitreiken van het kerstpakket extra feestelijk, maar er echt een ding van in plaats van ze gewoon uit te delen. Hierdoor laat je zien dat je moeite doet en zullen mensen het ook meer waarderen. Bovendien is het ook gewoon leuk om er een klein feestje van te maken

Hopelijk heb je er nu wat goede ideeën bij voor het uitkiezen van een kerstpakket of misschien ga er zelf wel eentje samenstellen. Wat het ook wordt, zorg dat je op tijd begint zodat je alle tijd hebt om de beste kerstpakketten te vinden en ze nog te kunnen bestellen. Vergeet bovendien niet dat dit een mooi moment is om jouw werknemers te bedanken voor al het harde werk dat ze het hele jaar doen en dat ze jou ook meer waarderen als je moeite steekt in het kerspakket.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader