Gezondheid en VerzorgingSport & buiten

Afvallen in Limburg

Afvallen Limburg

Afvallen is een kwestie van een keuze maken

Afvallen lijkt het toverwoord van tegenwoordig. In verband met ziektes, overgewicht of een gebrek aan zelfvertrouwen lijkt afvallen het antwoord. Het gemak waarmee er over afvallen in Limburg wordt gesproken staat in schril contrast met hoe lastig het is om af te vallen.

Niet één manier

Er zijn vele verschillende manieren om af te vallen, waardoor de keuze voor u om úw manier van afvallen te vinden niet makkelijk is. De perfecte formule waarmee iedereen het gewenst aantal kilo’s kan afvallen, bestaat helaas niet. Terwijl de één zweert bij afwisselend gewoon en weinig eten, weet de ander zeker dat elke dag minimaal een uur sporten de enige manier is om vet te verbranden. Wel blijkt de combinatie van gezond eten en bewegen zeer belangrijk in de strijd tegen de kilo’s.

Nieuwe inzichten

Met grote regelmaat kunt u op het internet nieuwe inzichten vinden over afvallen. Zo is jaren geleden de ontdekking gedaan dat vet een grote boosdoener is. Nu blijkt vet ook een positieve invloed te kunnen hebben binnen een gezonde leefstijl.

De BMI (body mass index) leek jaren lang een goede manier de verhouding van het gewicht en de lichaamslengte te berekenen en daarmee overgewicht vast te stellen. De laatste tijd wordt bij de BMI tevens kanttekeningen geplaatst aangezien het onvoldoende rekening zou houden met de lichaamsbouw.

U kunt zich voorstellen dat over vijf of tien jaar net zulke kanttekeningen worden geplaatst bij de eiwitrijke diëten die de slankmakende eetpatronen op dit moment domineren.

 

Afvallen Limburg

 

Keuze maken

Indien u heeft besloten om af te vallen, is het aan u om een keuze te maken hoe u wilt afvallen. Aangezien u wilt dat de keuze die u maakt succesvol zal zijn, is het noodzakelijk dat uw nieuwe eet- en bewegingspatroon aansluit op uw leefwijze. Werkt u de hele dag buitenshuis of binnenshuis? Doet u zwaar lichamelijk werk of juist niet? Vindt u sporten in het algemeen of een specifieke sport leuk om te doen? Bent u reeds gewend te sporten of heeft u uw spieren weinig laten kennismaken met bewegen? Heeft u vrienden of vriendinnen die met u willen sporten? Vindt u het leuk om te koken?

U ziet het al. Binnen één alinea zijn al een aantal vragen op te noemen die van belang zijn om een effectieve manier van afvallen te vinden. Afvalcoaches in Limburg kijken met u naar deze vragen en uw mogelijkheden, zodat u met persoonlijke begeleiding effectief kunt afvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader